Cuma, Aralık 19, 2008

tecavüz denemesi(!)

ANTALYA'da avukat 26 yaşındaki F.Ü., 2 yıldır müvekkilliğini yaptığı Hüseyin S.'nin saldırısına uğradı. Avukata cip içerisinde tecavüze kalkışan 43 yaşındaki Hüseyin S., kadının çığlıklarını duyan polisler tarafından yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Bir icra takibi için emekli icra müdürü ile birlikte Manavgat'a giden avukat F.Ü.'ye, 2 yıldır müvekkili olan ve en son 200 bin euro'luk bir icra takibini yaptığı Hüseyin S.'den telefon geldi. Hüseyin S. avukat kadına, davası süren bir konuyla ilgili görüşmek istediğini söyledi. Saat 21.00 sıralarında Manavgat'ta bir restoranda bir araya gelen F.Ü. Hüseyin S., adı açıklanmayan emekli icra müdürü ve Hüseyin S:'nin bir arkadaşı, uzun süre oturup yemek yedi. Avukat F.Ü. dışındakiler yemekte alkol aldı. Avukat F.Ü., saat 01.30 sıralarında Antalya'ya dönmesi gerektiğini söyleyerek masadakilerden izin istedi. Hüseyin S., avukata kendisinin de Antalya'ya gideceğini belirterek götürebileceğini söyledi. F.Ü. bu teklifi kabul ederek Hüseyin S.'nin cipine bindi.

EVLENME TEKLİFİ ŞAKASI
İkili birlikte Antalya'ya doğru yol alırken, Hüseyin S. cipi yol kenarında durdurup, “Şimdi belediye başkanını arıyorum, gelsin bizim nikahımızı kıysın, seninle evlenelim” dedi. Bu teklif üzerine avukat kadın cipten inmek istedi. Hüseyin S., F.Ü.'nün cipten inmek istemesi üzerine, “Şaka yaptım, sen de hemen inanıyorsun. Tamam gel lütfen” diyerek yola devam etti. İkili bir süre sonra Antalya'ya ulaştı ve avukat F.Ü.'nün evinin de bulunduğu Uncalı Mahallesi'ne geldi. Hüseyin S., avukat kadını evine götürmek yerine sokaklarda ciple dolaşmaya devam etti. F.Ü., “Artık neredeyse sabah oldu, beni götürün de evime gidip dinleneyim” dedi. Hüseyin S. ise iddiaya göre cipi yolun kenarına çekerek genç kadının üzerine saldırdı.

‘SEVGİLİMDİ’ İDDİASI
Hüseyin S., avukata tecavüz etmeye çalışırken genç kadın çığlık atarak yardım istedi. Uzun süre tecavüze direnen F.Ü'nün yardımına, çığlıkları duyan Fatih Polis Merkezi'nde görevli polis memurları yetişti. 8 polis memuru genç avukatı Hüseyin S.'nin elinden kurtarıp saldırganı gözaltına aldı. Hüseyin S.'den şikayetçi olan Avukat F.Ü., adli tıp kurumundan da rapor aldı.Hüseyin S. polisteki ifadesinde, “F.Ü. benim sevgilimdi. Ispatlayacağım” dedi. F.Ü. ise sevgili olduklarının yalan olduğunu, zanlının kendisini kurtarmak için böyle birşey uydurduğunu söyledi. Hüseyin S., ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Hürriyet

Hiç yorum yok: