Pazar, Kasım 16, 2008

kaybolan anne... kaybolan çocuklar...

İnsanlığın bittiği vahşetin başladığı an


Antalya'da bir kişi kendisini aldattığı gerekçesiyle 6.5 aylık hamile eşini önce dövdü, sonra 4 yaşındaki kızın gözü önünde öldürüldü. Kadının karnındaki bebek kurtarıldı

Soner KOCAER
ANTALYA - 26 yaşındaki Suat Dalgakıran, kendisini aldattığından şüphelendiği 6.5 aylık hamile eşi 22 yaşındaki Fatma Dalgakıran'ı sokak ortasında 4 yaşındaki kızı K.'nın önünde bıçaklayarak öldürdü. Dalgakıran'ın karnındaki erkek bebek sezaryenle kurtarıldı.
Olay, saat 15.00 sıralarında Muratpaşa Mahallesi 564 sokakta meydana geldi. Bir ay önce Şarampol Polis Merkezi'ne giden Suat Dalgakıran, 5 yıl önce evlendiği eşi Fatma Dalgakıran'ın mahallelerindeki kahevenin işletmecisiyle ilişkisinin olduğunu öne sürerek ikisinden de şikayetçi oldu. Dalgakıran daha sonra çok sevdiği erkek bebeğe hamile eşinden vazgeçemeyeceğini anlayınca barıştı, polis de herhangibir işlem yapmadı.
Suat Dalgakıran, öğle saatlerinde evinde eşiyle yine kendisini aldattığını öne sürerek tartıştı. Dayak korkusundan evden dışarı çıkan eşinin peşinden giden Suat Dalgakıran, sokak ortasında yakalayıp dövmeye başladı. Dalgakıran, hemen sonra yanında taşıdığı bıçakla, kızı K.'nın gözleri önünde eşini 12 bıçak darbesiyle yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis Suat Dalgakıran'ı gözaltına alırken, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Dalgakıran'ın karnındaki bebek ise sezaryenle alınarak kuvöze konuldu. Erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Babasının, annesini gözleri önünde bıçaklamasının şokunu yaşayan minik K. ise akrabaları tarafından götürüldü.
(Radikal)

Hiç yorum yok: