Çarşamba, Kasım 05, 2008

eldiven

Adeta sapık patlaması yaşanıyor. Kasklı, siyah montlu derken şimdi de yün eldivenlisi Polis, bu kez 'sevgilim benimle sevişmiyor' deyip liseli kıza tecavüz eden sapığı arıyor.



Akıl almaz olay, Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana geldi. Annesi İstanbul'a gittiği için İstasyon Mahallesi'ndeki evinde yalnız kalan S.Y., ders çalışmaya başladı. Gizlice eve giren sapık, önce ışıkları söndürdü. Genç kızın boğazına bıçak dayayıp yere yatıran sapık, "Benim bir sevgilim var, benimle sevişmiyor" dedi. Sapık, sağlık meslek lisesi öğrencisi olan 16 yaşındaki S.Y.'den soyunmasını istedi. 'Ben bakireyim yapma' diyen genç kızın yalvarışlarına aldırmayan sapık, "Korkma sana zarar vermeyeceğim" dedi ve tecavüz etti.

Duş almasını istedi
Anne ve babası bir süredir ayrı olan S.Y. polise verdiği ifadede, tecavüze uğradıktan sonra sapığın kendisini banyoya götürüp duş almasını ve yüze kadar saymasını söylediğini belirtti. Sapığını yüzünü görmediğini ama sesinden tanıyabileceğini belirten genç kız, sapığın yün eldiven giydiğini söyledi. Gasp Büro Amirliği ekipleri şimdi 20-25 yaşlarında olduğu belirlenen sapığı arıyor. Dedektiflerin genç kızın cep telefonunu da incelemeye aldığı öğrenildi.

(Takvim)

Hiç yorum yok: